Jeg er sgu min egen..

lille kat... lille kat på vejen der ... hvem er du... hvem er du ... jeg er sgu min egen,,, af Piet Hein..

Jeg blev født den 4. maj 1955, på Højdevej 5,  i Hobro, hvor jeg voksede op. Jeg Boede i Hobro indtil 1997, men flyttede så til Aars i Vesthimmerland, hvor jeg så bor nu.

Jeg gik ud af 9 klasse i 1971, fra Hobro Søndre Skole., men har siden taget HF fag i Psykologi og Dansk

Jeg har 2 børn, som blev født henholdsvis i 1972 – og 1975.

I 1980 tog jeg Sygehjælper uddannelsen, På Hobro Sygehus, og arbejdede som sygehjælper indtil jeg kom i tanke om, at jeg ville være selvstændig.

Jeg havde gået og fantaseret lidt om at få en eller anden biks. Og nu er det jo sådan med mig, at der ikke er særlig langt fra tanke til handling. Så en dag, hvor jeg havde været nede i den lokale kiosk, efter et eller andet, og jeg var på vej hjem igen… stoppede jeg op…vendte om og gik tilbage. ..for jeg ville da lige høre, om ”Kioskmutter” ikke ville sælge…Og det ville hun faktisk… Så stod jeg der med alle mine ”manglende talenter”, indenfor den brance. Men jeg kom hurtigt efter det, og det blev en blomstrende biks.

Så i 1989 købte jeg Centralkiosken i Hobro.  Den har jeg så senere solgt til en af mine ansatte,. Jeg solgte fordi jeg ville til at læse.

Valget stod mellem at læse til Psykolog eller Pædagog. Jeg valgte Pædagog studiet… for jeg var jo ikke helt ung længere… var fyldt 41 år, og der skulle jo også være lidt realisme til stede..

I dag arbejder jeg så som Koordinator/Pædagog, hvilket jeg er meget glad for.

Som barn har jeg altid lavet skuespil, teater, cirkus og skrevet digte og historier. Jeg kan huske, at der i Aalborg Stiftstidende engang var en konkurrence om at skrive en historie. Jeg var vel omkring 10-11 år dengang… Jeg var sørme så heldig at jeg vandt.. Jeg kan slet ikke huske, hvad den historie egentlig drejede sig om.. Det kunne ellers have været sjovt at læse den i dag..

Jeg har altid været meget interesseret i musik. Jeg underholdte altid med dans og sang, da jeg var lille..Jeg har fået fortalt, at når jeg lavede numre… så sang jeg altid hvad jeg lavede…men på en anden måde end normalt.. højere end nårmalt... 

Det var da ikke så smart, men jeg vidste nok ikke bedre..hihi… ellers havde jeg jo nok tiet stille..Jeg har fået fortalt, at mine forældre var meget opmærksomme hvergang jeg begyndte at synge...shhh.. nu synger hun igen..nej hvad er det dog....uhhhh  hun synger...  ..”Nu kipper mig mit hår… nu kipper mig mit hår”… Så det kan nok være at mine forældre kom springende dengang... jeg var vel omkring 2-3 år ...jeg blev garanteret flot.. . Hi hi…

I mit hjem har der altid været sang og musik… Begge mine forældre sang og spillede på instrumenter. Min mor spillede på klaver og harmonika og min far på mundharpe og harmonika.. Min morfar Torp var proff. saxofonist og min onkel John Torp er osse musiker og komponist.

Min ene søster på trompet og den anden på trommer og klarinet. Jeg spillede på melodika… jeg havde faktisk 2… både en rød og en grøn. Derudover begyndte jeg at lære at spille på tværfløjte, men det var ikke lige mig… siden blev det guitar og orgel..

Men i dag har jeg helt lagt sang og musikinstrumenterne på hylden, og bruger i stedet min fritid på at skrive sang tekster og digte – og er så småt gået igang med at skrive en bog, sammen med 2 af mine venner. Titlen på bogen er da fundet… så måske den udkommer engang…………hvem ved?? 

Kristian 20.05.2017 20:02

Så spændende og sjov læsning

målfryd sjo 17.08.2012 20:14

INGE I ETT STOOOOORT NØTTESKALL.Dette her var spennende lesing ,og mye av det der kjenner jeg meg igjen i selv,,innpulsiv ,tar sats og får ting gjort,,

Nyeste kommentarer

05.07 | 11:43

Glad sang med en god stemme og tekst

04.07 | 15:34

Super god melodi og tekst

04.07 | 15:30

Smuk stemme og sang og selvfølgelig også tekst

04.07 | 15:26

Super god sang og tekst